• 14 فروردین 1404

گفت‌وگو با دکتر نصرالله طباطبایی مسئول بخش بین‌الملل در دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه بدر خصوص برگزاری نشست سفیران فناوری ویژه دانشجویان بین‌الملل

  • تاریخ انتشار : 1397/07/09 - 11:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 521
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گفت‌وگو با دکتر نصرالله طباطبایی مسئول بخش بین‌الملل در دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه بدر خصوص برگزاری نشست سفیران فناوری ویژه دانشجویان بین‌الملل

نشست سفیران فناوری ویژه دانشجویان بین‌الملل روز یکشنبه 8 مهر 97 با حضور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در سالن آزمایشگاه جامع برگزار شد.

فناوری، عامل اصلي و موتور توسعه اقتصادي در جهان امروز است که در دامان دانش پرورش مي‌يابد وزندگی بشر را متحول می‌کند. دست‌يابي به فناوری در بنگاه‌هاي توليدي، تنها با انتقال فناوری امكان‌پذير است. در عصر ارتباطات تمامی شرکت‌ها در حال بین‌المللی‌ شدن هستند، زیرا آن‌ها می‌خواهند در بازار جهانی به‌طور فزاینده‌ای به رقابت بپردازند. شرکت‌ها در تلاش‌ هستند تا با ورود به بازار بین‌المللی و بازاریابی با روش‌های متفاوت سنتی و یا بازاریابی آنلاین، سهم بیشتری از بازار را تصاحب کنند و به سودآوری بیشتری دست یابند.
بخش سفیران فناوری چهارمین فن بازار ملی سلامت، گامی نوین در همین راستا است که برای اولین بار ویژه دانشجویان بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران طراحی‌شده است. با مشارکت و همکاری ایشان که سفیران فناوری در کشور خود هستند، فرصتی برای معرفی و توسعه بازار هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در فن بازار فراهم می‌شود. ازاین‌رو به بهانه برگزاری جلسه سفیران فناوری که روز یکشنبه 8 مهر 97 با حضور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در سالن آزمایشگاه جامع برگزار شد، با دکتر نصرالله طباطبایی گفت‌وگو کردیم.

لطفاً خودتان را معرفي كنيد.
سيد نصرالله طباطبايي هستم، استاديار دانشكده فناوری‌های نوين پزشكي گروه نانو فناوري پزشكي و مسئول بخش بین‌الملل در دفتر ارتباط با صنعت

لطفاً درباره اهمیت برگزاری این جلسه توضیح دهید.
چهارمین همایش فن بازار امسال با محور دانشگاه فناور امسال ۲۰ و ۲۱ آبان در دانشگاه برگزار خواهد شد. برگزاری این همایش با دفتر ارتباط با صنعت هست. امسال با معرفی سفرای فناور در نظر داریم با درگیر کردن دانشجویان تحصیلات تکمیلی بین‌الملل در این برنامه زمینه‌ای برای همکاری بیشتر در سطح بین‌الملل ایجاد کنیم. لذا فهرستی از ايميل اين دانشجويان تهيه شد و به برنامه‌ای مقدماتي دعوت شدند. در اين برنامه دفتر ارتباط با صنعت و همایش فن بازار را معرفی كرديم و از کسانی که دوست دارند در همایش شرکت و يا همکاری کنند دعوت شد که برای معرفی و آشنایی بیشتر ثبت‌نام کنند. اين جلسه به ما كمك كرد كه مخاطبين بین‌الملل را بشناسيم و از تعدادشان آگاهي پيدا كنيم و ظرفیت‌های اين افراد را بسنجيم.

در این جلسه به چه موضوعاتی پرداخته شد؟
معرفي دفتر ارتباط با صنعت، TTO و چرخه پژوهش بازار پژوهش، معرفي همايش و معرفي طرح بین‌المللی كردن همايش با ايده سفراي فناوری

لطفاً درباره بخش مربوط به دفاتر انتقال فناوری (TTO) بیشتر توضیح دهید.
دفاتر انتقال فناوری (TTO) به‌عنوان حلقه ارتباطی دانشگاه با صنعت می‌باشند. دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو کشور درزمینهٔ ایجاد و بومی‌سازی فناوری‌های مختلف در طول این سال‌ها اقدام به راه‌اندازی این دفتر و ایجاد مدل‌های مناسب جهت انتقال فناوری و ارتباط صحیح بین دانشگاه و صنعت نموده است. این دفاتر در جهت حفظ و حمایت از دارایی‌های فکری و فناوری‌های ایجادشده و یا توسعه‌یافته در دانشگاه و ایجاد زمینه انتقال آن به خارج از دانشگاه فعالیت می‌کند.

سخن آخر؟
سفراي فناوری داوطلبيني هستند كه بعد از آشنايي با محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه و با كمك دفتر ارتباط با صنعت براي آناليز بازار كشور خودشان در ارتباط با محصولات دانشگاه طرحي نگارش كرده و پروپوزالي سابميت می‌کنند كه در صورت تصويب كمك مالي هم به آن‌ها تعلق می‌گیرد.
اين آناليزها در شناخت ما از بازارهای جديد براي محصولات دانشگاه خيلي مفيد هست و زمينه ادامه همكاري با اين دانشجويان بعد از فارغ‌التحصیلی را فراهم می‌کند.
با توجه به استقبالي كه از اين جلسه شد، به نظر می‌آید دفتر ارتباط با صنعت با كمك معاونت بین‌الملل بايد خيلي حساب‌شده و سيستماتيك براي به‌کارگیری توانایی‌های اين دانشجويان در راستاي گسترش بازار محصولات دانشگاه به خارج از ايران برنامه‌ریزی كند و وارد فاز اجرايي بشود.
خبرنگار: سیده فاطمه جوادی
  • کد خبر : 80478
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم