• 14 فروردین 1404

اولین مصاحبه انجام شده خانم آزاده بیانی، برنده پروتوتایپ برتر بخش دانشجوئی دومین همایش و فن بازار ملی سلامت آبان95

  • تاریخ انتشار : 1395/11/16 - 09:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 903
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

اولین مصاحبه انجام شده خانم آزاده بیانی، برنده پروتوتایپ برتر بخش دانشجوئی دومین همایش و فن بازار ملی سلامت آبان95

اولین مصاحبه انجام شده خانم آزاده بیانی ، برنده پروتوتایپ برتر بخش دانشجوئی دومین همایش و فن بازار ملی سلامت آبان95 موضوع پروتوتایپ: سیستم هوشمند درجه بندی بیماری کبد چرب با استفاده از پردازش کامپیوتری تصاویر سونوگرافی

    خانم آزاده بیانی ،  برنده پروتوتایپ برتر

       بخش دانشجوئی دومین همایش و فن بازار ملی سلامت آبان95

      موضوع پروتوتایپ: سیستم هوشمند درجه بندی بیماری کبد چرب با استفاده از پردازش کامپیوتری تصاویر سونوگرافی

- در بخش مسابقه دانشجویی دومین همایش و فن بازار ملی سلامت که در تاریخ 17آبان95 برگزار شد، 100نفر از دانشجویان در حوزه پایان نامه، پروتوتایپ، پتنت و طرح و ایده نوآورانه از کل دانشگاههای علوم پزشکی کشور و همچنین دانشگاه های برتر وزارت علوم ثبت نام کرده بودند،  که از میان آنها 12نفر( 2پتنت، 3 پروتوتایپ، 3پایان نامه، 4طرح و ایده نوآورانه) در این حوزه برگزیده اعلام شدند. دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران بمنظور تشویق و ترغیب دانشجویان عزیز به انجام طرح های کاربردی با بهره گیری تجربه دانشجویان موفق در حوزه فناوری و آشنایی بیشتر با این عزیزان اقدام به مصاحبه با دانشجویان برگزیده نمود، که بتناوب به اطلاع خواهد رسید. در ادامه گفتگوی انجام شده با خانم آزاده بیانی را ملاحظه می فرمایید.

- خانم آزاده بیانی فارغ التحصیل رشته انفورماتیک پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد. در بخش دانشجویی دومین همایش و فن بازار ملی سلامت، نمونه اولیه ( پروتوتایپ) ایشان با عنوان "سیستم هوشمند درجه بندی بیماری کبد چرب با استفاده از پردازش کامپیوتری تصاویر سونوگرافی" برتر شناخته شد و مورد تقدیر قرار گرفت. وی در این گفتگو به این موضوع اشاره کرد که: ایده اولیه این طرح را از پایان نامه دوره ارشد خود با موضوع" طراحی سیستم تصمیم یار درجه بندی بیماری کبد چرب" گرفتند که مقاله ای هم تحت همین عنوان به چاپ رساندند.

- وی بیان کرد: این سیستم هوشمند جهت تشخیص بیماری های منتشره کبدی براساس پردازش فازی تصاویر سونوگرافی می باشد. بطور کلی میتوان گفت: این سیستم، نرم افزار اندرویدی است که به صورت آنلاین تصاویر سونوگرافی را دریافت و پردازش کرده و بر اساس داده های پردازش شده، نتایج به دست آمده را به پزشک ارائه می دهد.

- به روز بودن این موضوع و کاربرد زیاد آن در مراکز درمانی این انگیزه را برای انجام این طرح ایجاد کرد.با توجه به شیوع این بیماری در جوامع امروزی، این نرم افزار در علوم پزشکی و تشخیص بیماری های کبدی کاربرد زیادی دارد پس می تواند نقش بسزایی را در نظام سلامت ایفا کند.

همچنین کیفیت تصاویر به دست آمده در این روش از سونوگرافی مطلوبتر است. این سیستم از اتلاف هزینه ها نیز جلوگیری بعمل می آورد و دسترسی آسان پزشک به تصاویر برای ادامه درمان بیمار در مراکز درمانی دیگر هم از مزیت های این سیستم در نظام سلامت می باشد.

- باتوجه به نبود اطلاعات لازم و فقدان سیستم نظام مند در مراکز درمانی برای ذخیره تصاویر بیماران، دسترسی به بانک اطلاعاتی تصاویر مورد نیاز برای طراحی نمونه اولیه از بیماران و ورود آن به سیستم، به سختی امکان پذیر بود.

-خانم بیانی اعضای خانواده اش را مشوق اصلی خود بیان نمود و معرفی منابع علمی مختلف از سوی اساتید و همچنین مطالعه و تلاش و پشتکار فراوان را عامل اصلی موفقیت خود دانست.

-وی در ادامه افزود: دانشگاه باید در جهت توسعه تحقیق و پژوهش، دانشجویان را تشویق به انجام طرحهای کاربردی و آینده ساز کند و واحدهای عملی را جایگزین واحدهای تئوری کند. چرا که دانشگاه محل مناسبی برای یادگیری می باشد. همچنین در سطح ملی هم دانشجویان و محققین از نظر مالی تحت حمایت قرار گیرند و دغدغه بیکاری دانشجویان پس از دانش آموختگی را مرتفع سازد.

- ایشان بیان کرد: باتوجه به داشتن ایده های فراوان و علاقه زیاد برای انجام طرح های جدید و نو در حوزه سلامت در صورت فراهم آمدن فرصت حتما به انجام این دسته از فعالیتها خواهد پرداخت و اصلی ترین برنامه خود برای آینده را تجاری کردن این طرح ها دانست.

- و در آخر هم توصیه ایشان به دانشجویان این بود که: دانشجویان در محیط دانشگاه به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی مسیر خود رادر جهت انجام طرح های پژوهشی و تحقیقاتی سوق دهند و روابط و تعاملات اجتماعی و علمی خود را در این دوره گسترش دهند و در راه رسیدن به ایده ها و عملی نمودن آنها تلاش کنند.

- دانشگاه براین باور است که تشویق محققین و شناسایی و حمایت از استعدادهای درخشان گامی سودمند در راستای پویایی بیشتر تحقیقات کاربردی و محصول محور در دانشگاه است و موجبات پیشرفت و خودکفایی کشور را فراهم می‌نماید بنابراین دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 1394 به منظور توسعه و ترویج فرهنگ فناوری و حمایت از طرح‌های فناورانه روز 20 آبان که مصادف با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه است، را به عنوان «روز فناوری سلامت» اعلام نموده است و بر همین اساس اولین همایش فناوری سلامت در آبان سال 94 به همراه نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور بزرگداشت مقام پژوهشگران و فناوران برتر در حوزه‌های گوناگون علوم پزشکی و شناسائی و معرفی آخرین و برترین دستاوردهای فناورانه و نوآوری‌ها در این عرصه برگزار گردید. در سال 95 در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری برای اقدام و عمل جهت تحقق هر چه بیشتر اقتصاد مقاومتی و با رویکرد حمایت از توانمندی‌ها و تولیدات دانش بنیان داخلی و ایجاد فضایی مطلوب برای فناوران حوزه علوم پزشکی کشور، مقرر شد روز فناوری سلامت بصورت ملی برگزار و " دومین همایش و فن بازار ملی سلامت" و با محوریت دانشگاه علوم پزشکی تهران ذیل دفتر همکاری دانشگاه صنعت و جامعه   و با شعار دانشگاه فناور، محور اقتصاد دانش بنیان برگزار گردد.  از ویژگی های این برنامه اضافه شدن بخش دانشجویی که همایش بود که انشالله با هماهنگی مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه و همچنین سایر نهادهای دانشجویی و نظرات سازنده دانشجویان عزیز بتوانیم در سالهای آتی حضور پررنگ تر دانشجویان راشاهد باشیم. قطعا نقطه نظرات سازنده و پشنهادات همه دانشگاهیان از جمله دانشجویان عزیز همواره مورد استقبال قرار می گیرد.

 

  • کد خبر : 66040
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم